torstai 14. joulukuuta 2017

Joulukortit



Tänä vuonna ajattelin joulukorttien suhteen mennä siitä, mistä aita on matalin. Kuvan väritykseen en ole täysin tyytyväinen. Luulin, että Printvalli, josta kortit tilasin käsittelee kuvaa, ennen tulostamista. Lisäksi toiseen reunaan oli jätetty/jäänyt valkoinen raita, koko kortin pitkän reunan matkalta. Sitä en huomannut tilausvaiheessa, joten varmaksi en osaa sanoa kummassa päässä vika oli tapahtunut. Onneksi meillä on suuri paperileikkuri, jolla oli näppärää leikata valkoinen raita pois.


Ja koska runosuoni ei kuki, valitsin kortin kääntöpuolelle netistä, kuvassa näkyvän tekstin. Mielestäni se sopi hyvin lasten kuvaan, jossa esiintyy samoja aiheita. Alle tietysti tulee vielä toivottajien nimet.


Olemme viimeisen viikon olleet flunssassa, kuumetta unohtamatta, joka on ihan selkeästi verottanut jaksamista. Toki, äidin täytyy silti huolehtia koko perheestä, vaikka itsekin tarvitsisi lepoa. Kävin useasti apteekissa, kun yskänlääkettä yms ei ollut kaikkien sairastavien tarpeisiin. 

Se siis loppui ensimmäisenä. Katsoin pulloa ja mietin - väri on kauniin ruskea ja koko ihan kiva. Pesin pullon, liotin etiketin irti ja leikkasin metallisen renkaan pullon suulta pois. Pullo on oiva kesällä lasten pienille kukille, joita äidille keräävät. Voi tosin olla, että ennen kesää pullo lähtee kierrätykseen, mutta tällä fiiliksellä mennään nyt eteenpäin. 

Onneksi olemme flunssasta jo voiton puolella, joten viikonloppuna onkin sitten aivan erilaiset tuulet. Instasta voi seurata menoa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti