lauantai 30. joulukuuta 2017

Fjällräven läppärireppu



Siinä se on ! 
Kauan haaveiltu Fjällräven Kånken Laptop 15" läppärireppu (nimi on linkki kauppaan). Mietin kauan kokomustan eli Fjällräven Kånken Black No.2 Laptopin välillä. Hintaeroa on noin sata euroa ja kun sain repun joululahjaksi, (mieheni halusi hankkia sen ja luuli, repun löytyvän kaupasta sormia napsauttamalla, mutta ehei ! Reppu saapui jouluaaton jälkeen, koska aatonaattona se vasta tilattiinkin), niin päädyin hieman edullisempaan versioon. Tosin sekin oli ihan hyvän hintainen, mutta ainakin tiedän repun olevan AITO Fjällräven - laatua ja kestävyyttä vuosiksi. 

Pienimuotoisen hintavertailun jälkeen reppu lähti tilaukseen Sissos verkkokaupasta. Löytyy myös ns. kivijalkamyymälä Raumalta, josta reppuni Matkahuollon kautta toimitettiin. Oli muuten nopea toimitus ja hyvin pakattu. 


Kirjoittelen Applen MacBook Air 13" läppärillä, joten se sujahtaa hyvin reppuun, jossa sille on ihan oma pehmustettu vetoketjullinen tasku, selkäpuolella. 

Ja koska olen yrittänyt keskittää elektroniikkani hankintani yhteen merkkiin, ja hyvin siinä onnistunut, niin myös tablettini on Apple. Se löysi oman paikkansa repun ns. pääosiosta, jossa pehmustettu istuma-alusta retkiä yms varten, jota vasten tabletti kulkee hyvin mukana. Näinollen pääosio jää vielä kokonaan tyhjäksi muille tarpeellisille ja tarpeettomille tavaroille.



Täytyy kyllä todeta, että reppu on oikea tilaihme ! 

Suuri kiitos vain miehelleni, joka repun halusi minulle hankkia ja uskon, että se tulee kulkemaan vielä monissa tilanteissa mukana. 

Kiitos rakas, xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti