maanantai 11. joulukuuta 2017

Eteinen nyt

Eteisemme ei edelleenkään ole kokonaan uudistettu, mutta kaikki muutokseen tarvittava on jo hankittu. Tämä johtuu osaksi siitä, ettei rakennusmieheni ole ehtinyt/jaksanut yms asentaa seinille tulevia, omille paikoilleen. Ja toisekseen siitä, etten ole enää ihan sataprosenttisen varma, haluanko viedä eteisen muutoksen loppuun, jos/kun muutto tulee eteen. Siihen nyt kuitenkin on vielä reilusti aikaa. Naisen mieli on joskus ailahtelevainen - niin mieheni "kauniisti" on asiaa kommentoinut.



"Se mitä ei voi peittää, korosta sitä" - sanoi joku fiksu aikoinaan. Tämän ajatuksen kantamana ajattelin "korostaa" metallista, suurta sähkökaappiamme. Hankin siihen yhden paketin Design Letters ripustimia (koukkuja sanon minä). Ostin ne Royal Design verkkokaupasta, jossa olikin ihailtavan kattava valikoima ko. merkin tuotteita. Olisi ollut helppoa klikkailla ostoskoriin paljon muutakin, mutta ehkä sitten, kun aika on oikea.

Jännitin magneettien pitävyyttä sähkökaapin ovessa, joten ne piti testata. Miehelläni on avain jos toinenkin, paikkaan jos toiseenkin. Avain-nipulla on kokoa ja näköä. Uskomatonta, mutta totta (!) Magneettinen koukku piti koko nipun roikkumassa ja vain yhdessä koukussa. Olen aidosti hämmästynyt.

Ovipuhelimen viereen on/oli suunnitelmissa Wave naulakon paikka, johon lasten ulkovaatteet. Nähtäväksi jää, asennetaanko sitä tähän asuntoon koskaan. 

Myös Mixrack kenkäteline, L kokoisena on hankittuna. Se on osoittautunut erittäin hyväksi käytössä ja kevyt imuroitaessa siirtää pois paikaltaan. Hankin sen Finnish Design Shopista. Aluksi kauhistelin hintaa, mutta täytyy sanoa, että se on jokaisen euron arvoinen.

Ja sitten viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä, matto. 
Selailin nettiä kauan - etsin ja etsin. Lopulta menin paikallisen K-Rauta Ojan Rauta Kalajoen sivuille ja pam ! Siellä matto oli, metritavarana - Kuramatto, K-Floor, musta. Juuri oikean värisenä ja "kuviointina" suorat raidat. Halusin ne pituus suuntaisesti, joten jouduimme ostamaan mattoa tuplana tarpeeseen nähden. Siksi, koska maton leveys ei riittänyt jalkalistasta toiseen. Tai niin luulin - mieheni saapui ovelle kokonaisen rullan kanssa ja sanoi, että nyt tästä ainakin riittää. Ou nou ! Niinhän siitä riitti ja riittää vielä vuokramökeillemmekin, jos haluamme niihin mattoa laittaa. 

Maton alapuoli on kokonaan kumimainen, joten se pysyy paikoillaan. Voin sanoa, että se todella ottaa lattiaan kiinni ja ei kahden pienen lapsen spurttijuoksuista ole liikkunut senttiäkään. Lisäksi on helppo imuroida - ei liikahda/nouse poista paikaltaan suuremmallakaan imuteholla. En voi, kuin suositella !

Ulko-oven vastaiselta seinältä otin pois Max Playn isot pilvi seinänaulakot. Niitä olen yrittänyt saada kaupaksi, mutta ei vielä ole tärpännyt. Huomasin, että tätä mustaa väriä ei ollut enää Heidän omassa verkkokaupassa. Mukana tulevat kaksikymmentä sadepisaraa ovat siitä kivat, että niiden pinta on kankainen. Jos joku kiinnostui ostamaan, niin viestillä saa heittää. 

Nyt sitten tarvitsisin kivan avaimenperän autonavaimiin. 
Onko kenelläkään ehdottaa kivoja? 



*Jutussa ei ole mukana yhtäkään blogiyhteistyö tuotetta. Mielipiteet ovat täysin omiani ja käytännössä hyväksi koettuja.

2 kommenttia:

  1. Hei, sellainen kun Miosa design verkkokauppa. Siellä on avaimenperiä ja kaikkea kivaa:) Hänellä on myös blogi All you need is White.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Piitu ! Täytyykin klikkailla Miosa Designin verkkokauppaan katselemaan. Kiitos vinkistä ja tietysti kommentoinnista ! Ihanaa joulukuun jatkoa.

      Poista