torstai 30. marraskuuta 2017

Ole Henriksen

Tiedättekin, että tilasin jokunen aika sitten Dermosililtä tuotteita, mutta en kuitenkaan ihonpuhdistukseen tarkoitettuja. 

Äidilläni oli aikoinaan kauneushoitola, jonka aikana sain tutustua moneen ihanaan merkkiin. Suosikkeihini kuuluu muunmuassa Yonka sekä Ole Henriksen. 



Viimeiseksi mainittua olen ajatellut hankkivani, mutta sitä on näiltä lakeuksilta vaikea löytää. Onneksi kuitenkin on verkkokaupat ja siksipä hämmästyin Elloksen kenkätilaukseni yhteydessä, kun sain Ole Henriksenin Sugar Mask näytteen. Näytteen repäisin välittömästi auki ja kyllä, kaikkien näiden vuosien jälkeenkin se oli yhtä yleellisen tuntuinen, kuin ennenkin. Ihana !

Sitten Elloksen sivuille klikkailemaan pari tuotetta ostoskoriin. Valitsin itselleni ne tärkeimmät eli Uncover the Truth 3-in-1 Melting Cleanser ja Moment of Truth 2-in-1 Polishing Sugar Mask (Elloksen sivuilla naamion kohdalla on väärä kuva, mutta tuotetiedot ovat oikein).



Cleanser on puhdistusgeeli, joka on kolmen aineen yhdistelmä - geelin, öljyn ja puhdistusmaidon.  

Geelimäinen koostumus sulaa iholle levitettäessä öljyksi, joka liuottaa meikin (myös silmämeikin) ja epäpuhtaudet. Otettaessa sormiin hiukan vettä, se muuttuu maitomaiseksi, ihoa kosteuttavaksi ja tehden ihosta heleän. 

Ihoa ravitseva koostumus sisältää ruusunmarjaa ja manteliöljyjä. Unohtamatta kuitenkaan tärkeitä vitamiineja - C-vitamiini (kirkastaa ihoa) sekä E-vitamiini (antioksidanttinen suoja).

Minulla on herkkä, mutta kuiva iho - se ei helppo yhdistelmä, mutta tämä tuote jättää ihoni uskomattoman pehmeäksi. Saan siitä kotioloissa aidon spa tunteen !


Sugar mask on ihoa kirkastava ja pehmentävä kuorinta naamio.
Hunajaa, ruusunmarjaöljyä ja kurpitsauutetta sisältävä tuote, jossa lisäksi myös C-vitamiinijohdannaista (kirkastaa ihoa) sekä E-vitamiinia (antioksidanttista suojaa) eli samat vitamiinit, kuin geelissäkin. Vedetön koostumus ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja tai ftalaatteja.
Kumpikin on hyvin riittoisaa. Kynnen kokoisella nokareella pysyy puhdistamaan kasvojen ihon kokonaan. Tein myös miehelleni muutama päivä sitten ihonpuhdstuksen Olen tuotteilla. Extrana vielä intialainen päähieronta sekä lyhyt hartiahieronta. Kyllä oli mies hiljaisena ja rentoutuneena koko hoidon ajan. Kysyi seuraavana päivänä uusintaa, mutta eihän sitä nyt jokapäivä hoidoilla pröystäillä, heh.

Nämä ns. oranssit purkit kuuluvat Ole Henriksenin Truth sarjaan. 
Sarjoja on vielä kolme muuta. Lisätietoa niistä ja muista Truth sarjan tuotteista löytyy pitkin nettiä, mutta muunmuassa suomeksi Eleven verkkokaupasta, jonne pääset suoraan TÄSTÄ linkistä.

Tässä vielä tarkempaa lisäinfoa Ole Henriksen sarjan alkulähteiltä: 

Ole Henriksen -ihonhoitosarjan takana on omakohtainen kokemus ja suuri seikkailu. Ole Henriksen syntyi ja kasvoi Tanskan maaseudulla. Nuorena seikkailunhalu voitti kotiolot ja Ole lähti Indonesiaan tutustumaan muihin kulttuureihin. Valitettavasti juuri tuolloin Olen kasvojen ja vartalon iholle puhkesi kystinen akne, joka ei ottanut parantuakseen. Onneksi Jakartassa vaikutti tuohon aikaan lahjakas ihoasiantuntija Lagita, jonka klinikalla Ole alkoi vierailla säännöllisesti.
Lagitan tapa hoitaa akneihoa luonnollisilla, kasviperäisillä tuotteilla alkoi vaikuttaa nopeasti Olen ihoon ja hoitojakson jälkeen aknesta ei näkynyt jälkeäkään. Tämän kokemuksen myötä Ole kiinnostui ihonhoidosta ja palatessaan Indonesiasta hän muutti Lontooseen erikoistuakseen ihonhoitoon ja kosmetiikan kemiaan. Olen matka jatkui pian Yhdysvaltoihin, jossa hän perusti oman ihonhoitoklinikan. Klinikan tuotteet perustuivat tietenkin kasviperäisiin ainesosiin ja näin Lagitan perintö jatkui.
Ole Henriksenin ideologiaan ei kuulu valmistaa tuotteita trendien mukana, vaan kaikkien tuotteiden takana on huolellinen kehitystyö, joka on saanut innoituksensa oikeasta iho-ongelmasta ja tarpeesta. Joskus Olen kiinnostuksen herättää tietty ainesosa ja sen tutkimustulokset, välillä ensin syntyy kasvohoito ja vasta sitten sitä tukevia tuotteita. Tärkeintä on, että aineilla on todistettu vaikutus ihoon ja että jokaisen tuotteen koostumus on tarkoin laadittu kokonaisuus.
(tekstin lähde: eleven.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti