maanantai 6. marraskuuta 2017

Dermosil tuotetilaus

Onko merkki Sinulle tuttu? 

Olen monena vuonna tehnyt, usean kymmenen euron suuruisen tilauksen Dermosilille. Tämä siksi, koska en halua käyttää Lumenea tai Niveaa ja kokeilemani tuotteet eivät ole aiheuttaneet herkälle/kuivalle iholleni minkäänlaisia iho-ongelmia tai tuntuneet muutenkaan pahalta. Mitä esimerkiksi Lumenen Tyrni puhdistusaine teki - ihoni tuntui olevan liekeissä ! Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos, vaan omaan kokemukseeni pohjautuvaa faktaa. 

Voin myös sanoa, että on ilahduttavaa miten Dermosilin tuotepakkaukset sopivat skandinaavisen sisustajan kotiin ja sisustukseen. On ilo käyttää ja katsella kaunista, eikö?



Tilasin miehelleni joululahjaksi Adventure sarjan lahjapakkauksen, joka sisältää seuraavat tuotteet: Miesten suihkugeeli, finnish forest icent 500 ml sekä saman sarjan roll-on:in 75 ml. Setin hinta 8,90 euroa. Tuoksu oli näin naisen mielestä miellyttävä ja raikas.

Lisäksi hankin vielä ihonhoitovoiteen, punainen appelsiini 250 ml. Hinta 5,40 euroa. Joka jäi heti käyttöön. Mieheni kädet nimittäin kuivuvat rakennustöissä niin pahasti, että myös rasvalta vaaditaan paljon. Tässäkin tuoksu oli aivan mahtava - sitrusmaisen hedelmäinen, raikas. Taidan myöhemmin tilata koko perheelle saman sarjan nestemäisen suihkugeelin.


Seuraava setti onkin minulle itselleni *hymy 

Let´s celebrate käsisaippua 300 ml sekä lakritsi käsivoide 300 ml. Hinta 10 euroa. Myös minulla kotiäitinä kädet kuivuvat päivän askareista, joten kosteutta ja hoitavuutta tarvitaan. Sain setistä näytteen ennen tilaamista ja hävettää myöntää, mutta olisin voinut syödä sen näytteen. Tuoksu on oikeasti herkullinen ja se viipyy iholla pitkään, vaikka kuivuukin nopeasti. Juuri täydellinen yhdistelmä !




Seuraava Magic käsivoide kokoelma onkin koko perheellemme, joka sisiltää seuraavat tuoksut: lakritsi, saksanpähkinä, e-vitamiini (ihana ihonpuhdistuksen jälkeen), living sekä sensitive eli herkkä. Kaikki tuubit ovat 40 ml. Koko setin hinta 7,50 euroa. VINKKI ! Osta setti ja jaa se lahjaksi perheen/ystävien/naapureiden kesken. Yhdestä setistä saa monta lahjaa.


Mint joulupakkaus on myöskin vain itselleni - sisältää herkuttelua ! 
Tästäkin sain kokeilla näytettä ennen ostopäätöksen tekemistä ja tämä oli yllämainitun lakritsin lisäksi toinen setti, jota en voinut jättää hankkimatta. 

Setissä ovat mukana seuraavat tuotteet: Vartalovoi mint, organic 200 ml sekä saman sarjan raakasuklaa mint, organic 50 gr. Hinta 12 euroa. 

Mintun tuoksu tulee hiukan jo paketin läpi, mutta kuitenkaan iholla se ei ole häiritsevän voimakas. Myös tämän olisin oikeasti voinut syödä. Nuuskin näytettä tuon tuosta ja vielä illalla kotona, setti oli mielessä - tilaukseen siis meni välittömästi ensimmäisenä tilauspäivänä !

Mukana tuleva minttu raakasuklaa on 73%:sta. Aika stydiä kamaa ! Prosentit ovat minulle liikaa, mutta pidänkin enemmän valkoisesta suklaasta. 


Tämän setin ostin miehelleni heti käyttöön eli miesten Challenger Suihkugeeli 500 ml sekä Challenger man deo roll-on 75 ml. Suihkugeelin hinta 6,50 euroa ja roll-on 2,90 euroa. 

Tuoksu on miehekäs, mutta ei mitenkään liikaa. Uskoisin myös miehen pitävän setistä, koska minkäänlaista kommenttia ei ole vielä tullut. Voisin suositella puolisolle/vaarille ym pukinkonttiin lahjaksi !



Ja tilaukseni viimeinen tuote oli Nature vartaloöljy, organic ecosert 100 ml. Hinta 10,90 euroa. 

Tätä tuotetta olen miettinyt pitkään, hankinko vai en ja nyt sen aika tuli mennä ostoskoriin. Hankin sen lähinnä selkä hierontaan, koska mieheni on sulaa vahaa kun Häntä hieroo, mutta selkä on oikeasti myös jumissa. Toki myös lapsemme pitävät hieronnasta ja äitikin tottakai. Lämmin, sitrusmainen tuoksu ja erittäin hyvä tuote hierontaan - on muuten testattu !

Netistä luin lisätietoa tuotteesta, niin minulle oli uusi tieto, että se soveltuu myös arpijuoviin eli raskausarpiin. Kenellä niitä nyt ei olisi? Minulla ainakin on ! ...ja inhoan niitä, vaikka niiden johdosta on saapunut elämäämme ilostuttamaan kaksi pakkausta, mutta silti. 

Ja jos kiinnostuit hankkimaan tuotteita itsellesi tai katsomaan muun Dermosilin tuotevalikoiman, niin TÄSTÄ linkistä pääset suoraan Heidän etusivulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti