torstai 5. lokakuuta 2017

Silver rain tuoksukynttilä / Finnmari



Sateisena päivänä tekee mieli polttaa kynttilöitä. Joten lähdin käymään kynttiläostoksilla, koska polttamattomina oli enää vain tuikkuja. Tieni vei Tuontitukkuun, josta löysin uutuuksia. Nimittäin Finnmarin Silver rain tuoksukynttilän, joka on suhteellisen kookas, 9.5 x 11 cm. Sen luvataan olevan raikas ja puhdistavan sateen tuoksuinen. Omasta mielestäni kynttilä tuoksuu enemmänkin puuvillalle(!), kuin sateelle. Noh, jos makuasioista ei voi kiistellä, niin kai tuoksut kuuluvat samaan kategoriaan.

Kynttilä myydään kauniissa valkoisessa pahvipakkauksessa, jonka sisällä on kirkasta lasia oleva, painava astia, jonka sulkee metallinen kansi. Paloajaksi ilmoitetaan 70 tuntia. Aika hyvännäköinen pakkaus ja mikä tuoksu !

Kuva: tuontitukku.fi

Samaa sarjaa oli vielä huonetuoksu, jollaista minulla ei ole koskaan ollutkaan. Tuontitukun verkkokaupan tietojen mukaan huonetuoksusta on saatavana neljää eri tuoksua: White tea & ginger, Jade lotus, Silver rain sekä Fresh cotton. Huonetuoksu jäi vielä kuitenkin kauppaan, sillä ajattelin ensin testata tuoksukynttilän. 

Jos kiinnostus tuotteita kohtaan heräsi ja tahdot hankkia niitä myös itsellesi tai vaikkapa lahjaksi, niin Tuontitukun verkkokauppaan ko. tuotteiden tietoihin pääset TÄSTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti