sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Linie Design Asko mixed matto

Hellou ! 

Aika on jälleen pyörähtänyt reilusti eteenpäin, siitä kun viimeksi päivittelin blogia. Viimeiset kolme päivää olemme olleet muuttoapuna. Sitä ei muistanutkaan miten raskasta pakkaaminen, kantaminen ja vanhan sekä uuden asunnon siivoaminen on. Onneksi siitä selvittiin aika helposti ja parasta on, että itse muuttaja on tyytyväinen. 


Viime viikolla kotiin saapui olohuoneen uusi matto. Se on kooltaan 200 x 300 cm, Linie Designin Asko mixed villamatto. Materiaali on 90 % villaa, 10 % puuvillaa. Väriltään luonnonvalkoinen, mustalla loimella. Omani tilasin Seita shopin verkkokaupasta, josta matolle sai myös kotiinkuljetuksen. Tämä on shoppailua minun makuuni ! Tästä linkistä pääset suoraan sivuille, jossa matosta lisää.

Matto täyttää olohuoneemme ja osan ruokapöydän alta, joten kyseessä on oikeasti hyvin kookas matto. Alle suositeltiin liukuestettä, mutta ei matto ole meidän neljän hengen taloudessa kyllä liikkunut juuri millään tavalla. Ja lapsemme eivät todellakaan ole siitä rauhallisimmasta päästä.




Asetelmilla saa tunnelmaa suhteellisen äkkiä ja lisänä vallitsevan vuodenajan värit sisustukseen mukaan. Syksy on yksi suosikki vuodenaikani, joten nautin kynttilöiden tunnelmasta melkein joka ilta.


Noh, mitä sanoo lukijat ? Onko matto hitti vai huti ? 

Onhan se nykyiseen tilaan ehkä hiukan suuri, mutta tarkoitus ei ole asua nykyisessä asunnossa ikuisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti