lauantai 14. lokakuuta 2017

Eteinen toimivaksi

Eteinen - tuo lapsiperheen "häpeäpilkku". 
Eteinen - se ensimmäinen tila, joka vastaanottaa ystävät, vieraat sekä kotiväen. 

Kapea, L-mallinen eteinen pitäisi saada toimivaksi neljälle hengelle, joista kaksi pientä lasta ja kyllä, myös raksamies tarvitsee oman säilytyspaikan maaliroiskeisille työvaatteilleen.

Tila on ollut kauan mielessäni, mutta sen hankaluudet ovat painaneet päätöksiä pidemmälle ja pidemmälle tulevaisuuteen. Pian ovesta kuitenkin juoksee sisään lapsia märillä kumisaappailla ja myöhemmin lumisilla kengillä. Tästä ajatuksesta sain energiaa käydä lopultakin tuumasta toimeen ja tässä lopputulos.



Ja sitten vähän selityksiä peliin eli...

Kodistamme löytyy jo tuoli 50, Block valaisin ja Ikean Trones kenkähyllykkö kollaaasi, mutta se jää paikalleen, joten uusi kolmen setti pitää hankkia. Sen lisäksi hankittavien listalla on Wave naulakko, Mixrack kenkäteline sekä K-Raudan mustaa, K-Floor kuramattoa, koko eteisen levyinen pala, metritavarana hankittuna. Niin ja olisin voinut valita naulakoksi monta muutakin, mutta Wave on vilahdellut silloin tällöin sisustussuunnitelmissani ja se löytää varmasti aina paikkansa kodistamme, tilasta tai toisesta.

Miten sitten tähän pisteeseen päästään? 
Olen aloittanut koko asunnon mittaisen "myy - lahjoita - roskiin" -kampanjan ihan itsekseni ja sen on muukin perhe laittanut merkille. Paikalliset face kirppikset sekä Huuto.net ovat olleet tietokoneeni mukaan suosituimpia paikkoja, joissa viimeaikoina olen vieraillut. Onneksi tavara tuntuu käyvän juuri nyt kaupaksi ja toivottavasti tahti jatkuu.

Suunnitelma ottaa tuulta alleen viimeistään ensikuun alussa, kun pakettiauton nokka osoittaa Ikeaa kohti. Voi olla, että mustan maton hankin jo ennen sitä - katsotaan, katsotaan...

Niin ja koska kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa, suositut "ennen ja jälkeen" kuvat näette, kun olen saanut kaiken hankittua ja ovat omat paikkansa eteisestä löytäneet. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti