perjantai 1. syyskuuta 2017

VIP-ilta / Marikka Lifestyle







Siitä onkin vierähtänyt tovi, kun viimeksi kävin Marikkan vip-illassa. Kun kuulin uudesta myyntiin tulevasta merkistä, Vimmasta, oli lähes pakko mennä katsastamaan valikoima. On ihanaa, että viimein omalta paikkakunnalta saa Vimmaa ja varsinkin kun tuotteet ovat hyvin usein verkkokaupoista loppuunmyyty. Onneksi Marikkan postituslistan myötä saan sähköpostiini tiedon kiinnostavista tapahtumista ensimmäisten joukossa.


Myös muita ihanuuksia löytyi. Metsolan Bambi mekko ja tiedän, että saman sarjan legginsejäkin on. For Minis and Mommies sarjan tupsu kaulakorua olen silmäillyt jo jonkin aikaa. Se kuitenkin jäi tällä kertaa hankkimatta. Ehkä sellainen vielä joskus löytyy koruvalikoimastani.



Osmian tuotteita ei koskaan voi ohittaa. Minulle uutena tuotteena löysin kuorintasuolan, kookos-kaakaovoi. Ah ! Voin kuvitella miten tämä äiti rentoutuisi ilmassa leijailevista tuoksuista ja parasta on tietysti ihoa hoitava ominaisuus. Tämä lähtee vielä meille !

Raparperi nestesaippua ei olisi alkuunkaan paha valinta käsienpesuun. Tietojen mukaan siinä on aitoa raparperi aromia.

Syksyn huomasi hyvin tulleen liikkeeseen ja mikäs siinä. Se on yksi lempi vuodenajoistani.


Valaisimia ei voi olla koskaan liikaa - eihän? 



Kaiken päätteeksi pöytä oli "laitettu koreaksi", niin kuin täällä pohjanmaalla on tapana sanoa. Ei voi muuta sanoa, kuin hyvää oli ja iso KIITOS vip illasta.

Ensi kertaan !

2 kommenttia:

  1. Kivan pirteä postaus! :)
    Mukava oli katsoa kuvia ja nähdä myymälää. Kotikonnuilla käydessämme emme vielä ole ennättäneet paikanpäälle tutustumaan valikoimiin. Ehkä ensi kerralla :)
    Tunnelmallista syksyä :)

    http://merikapteeninvaimo.blogspot.fi/
    https://www.instagram.com/merikapteeninvaimo/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Ne ilahduttavat aina. Vaikka ei ihan heti myymälään ehtisikään, niin myös verkkokauppa löytyy. Lämpöistä syystunnelmaa myös sinne päin !

      Ps. Taidan käväistä blogivierailulla, kiitos linkeistä :)

      Poista