lauantai 23. syyskuuta 2017

Linie Design matto ja vähän Annoa

Rauhallista lauantai yötä kaikille ! 

Mies yllätti eilen tuomalla tuliaisia...21 pulloa Fairya - Whaat ! Todella romanttista, siis todella :) 

Mieli jyllää edelleen uuden kodin materiaali valinnoissa, joissa on tapahtunut muutosta. Sanotaanko näin, että matka alkoi, piirrettiin ympyrä ja nyt se ympyrä on sulkeutunut eli palasimme alkuun. Aiheesta kuitenkin myöhemmin lisää.

Kotonakin on tapahtunut muutoksia. Tarkoitus oli päästä valkoisen maton "herkästi likaantumisesta lapsiperheessä" eroon, mutta miten kävikään?! 

Edellinen matto (tai siis on se olohuoneessa edelleenkin), on Linie Designin white eli kokonaan luonnonvalkoinen villamatto. Käsitelty Softcaren mattosuojalla, joka tosin on kulunut käytössä jo pois, joten pitäisi viedä se pesulaan pestäväksi ja sen jälkeen uusia käsittely. Ajattelin hankkivani luonnonvalkoisen maton tilalle tumman maton ja tilasin Anno Collectionin Jalpaikka maton. Tuon, jota bloggarit ylistävät ja jota jälleen on saatavana. En osannut päättää väriä, joten tilasin maton kahdessa värissä: Mustavalkoinen ja vihreänharmaa. Kummankin maton toinen puoli on vastavärinen.

Kuvat: Anno collection.com / Jalpaikka-villamatto, mustavalkoinen, 140 x 200 cm

Jalpaikka-villamatto, vihreänharmaa, 140 x 200 cm

Kumpikin matto oli kooltaan juuri sama, mitä nykyinen Linie Designin matto. Koko on liian pieni, jopa meidän mini vuokrakämppään. Tiedän, että suurempaakin kokoa on tulossa myyntiin, mutta huomasin, että kuvio oli minulle liikaa. Matot lähtivät palautukseen. 

Huomattavasti suurempi kokoisempaa mattoa lähdin etsimään ja klikkailin Seita shopin verkkokauppaan, koska sieltä luonnonvalkoisen Linienikin tilasin. Muistan miten postissa mattoa paketin läpi ihailtiin ja kyseltiin lisätietoja. 

Noh, lopulta tilasin tämän:




Kuvat: seitashop.fi


Linie Designin Asko mixed, kokona 200 x 300 cm ! Siinä on kokoa kerrakseen ja kyllä, EI kuviota. (Matto sopii myös uuteen kotiimme. Ladon tupa on mykistävän kokoinen). Huomasin olevani luultua enemmän pelkistetyn sisustuslinjan puolesta puhuja. Uskalsin tilata maton verkkokaupasta, sitä ennalta näkemättä, koska systerillä on juuri sama matto ja sen sitä kautta siis livenä jo monta kertaa nähnyt. Ihana on.

Asko Mixed on villasta valmistettu. Siinä on luonnonvalkoista ja mustaa sekaisin, käsinkudottuna. Tanskalaista Linie Design laatua, pohjoismaista siis. Valmistaja suosittelee alle liukuestettä, mutta ei pienemmässä koossa oleva matto ole koskaan paikoiltaan liikkunut, joten en usko isommankaan koon liukuestettä tarvitsevan.

Lupasivat Seita shopista, että matto olisi Heillä viikon kahden sisällä. Toivotaan todellakin niin, sillä Linie Designin mattoja voi joutua odottamaan jopa 60 päivää. Edellistä mattoa odotin vielä pari viikkoa arvioidun maksimin päälle.

Ja enhän minä ihan tyhjin käsin Annon tilauksen kanssa jäänyt. Ne ketkä tuntevat minut, tietävät, että yksi "paheeni" on laukut/kassit. Tilasin kokoelmaani vielä yhden lisää. 


Undyed-kassi, 56 x 38 cm, paksua 100 prosenttista (paksua)puuvillaa ja väritys luonnonvalkoinen. Ihan paras lasten kanssa liikkuessa ja pieni lika lähtee nihkeällä liinalla pyyhkäisemällä. Tämä on se pienempi koko, mutta todellisuudessa ei mikään pieni alkuunkaan. Hyvä, helppo käsitellä. Kaikki tarvittava mahtuu mukaan ja ulkomuoto, väritystä myöden on miellyttävä. 


2 kommenttia:

  1. Minulla on tämä Linie Design asko mixed matto ja tykkään paljon. Löysin juuri blogisi ja olen nyt tutustunut teksteihisi.

    VastaaPoista
  2. Hei Piitu ! Onpas kiva kuulla, että löysit blogini ja lukijaksikin liityit. Lämmin kiitos siitä :) Rakastuin Linie Designin mattoon jo, kun ensimmäisen hankin ja mixed on nyt toinen. Ne ovat ihania, tyylikkäitä ja ajattomia, helppohoitoisuudesta puhumattakaan. Rauhallista sunnuntaipäivän jatkoa.

    VastaaPoista