lauantai 2. syyskuuta 2017

Kauppojen Yö


 


 



Kävin eilen illansuussa Ylivieskan Kauppojen Yössä. Tämä selvennyksenä niille, ketkä eivät ole tapahtumasta koskaan kuulleet... Paikkakunnan liikkeet olivat auki jopa klo 24 saakka ja tarjouksia tietysti riittää. Ulkona roihusi ulkotulia, oli poniratsastusta sekä pomppulinna lapsille, eri puolueiden ja yritysten markkinakojuista sai grillimakkaraa ja kuulin, että myöhemmin illalla olisi Laura Voutilainen laulamassa. Katuun oli taiteiltu mitä erilaisempia kuvioita - Kukkia, räsymattoja...

Matkan kohteena oli Sisustus Trendon liike, jossa siskoni tiesi olevan pari hyllyllistä skandinaaviseen makuun soveltuvia tuotteita. Perillä tieto piti paikkansa. Ensimmäisenä katse hakeutui everyday designin valkoiseen Helsinki paperikassi telineeseen ja mustaan juuttikassiin. Sen jämäkkyys ja harmaa sisäosa olivat positiivinen yllätys. 

Kun pääsin hyllyä eteenpäin, huomasin suurehkon valikoiman Mayn ja Musta 5101 tuotteita. Valinnanvaraa oli muutaman eri tuoksun verran, mutta siinä oli aivan riittävästi. Myös painavat, Svaneforsin marmorialustat olivat todella kivat. Kuvittelin mielessäni niiden päälle vaikka minkälaisia asetelmia. 

Oli melkeinpä pakko ottaa kuva Mailegin aina söpöistä pupuista, joita meilläkin on. Tosin ne asustavat tällä hetkellä kaapissa piilossa ja säästössä uteliailta pikku sormilta. Lapset saavat ne omiin huoneisiinsa, kun/jos sellaiset joskus rakennetaan.

Pitkällisen mietinnän jälkeen mukaan tällä kertaa lähti, Mayn xs lankakori sekä minttu-kookos nestesaippua. Oih, sen tuoksua ! 

Illalla kotiin päästyäni oli pakko heti kokeilla ostoksia keittiöön ja tehdä hätäinen asetelma. Hetken kuluttua kuulin selkäni takaa mieheni tokaisun - "Mitä tämä mustassa pullossa oleva aine on? Pesin sillä silmälasit. Olipas hyvän tuoksuista ja tahrat lähtivät !". 

Oh hoh ! Tämä on mieheni suusta suuri kohteliaisuus. Hän, joka ei juuri koskaan katso mistä pullosta ainetta ottaa ja, vielä kehuu tuotetta, on aivan ennen kuulumatonta. 



2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä. En päässyt tänä vuonna osallistumaan vaikka useana vuonna olen käynyt. Trendo on ihana liike.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Oli piristävää huomata, että myös lähipaikkakunnalta löytyy skandinaaviseen sisustukseen sopivia tuotteita. Ja vaikka niitä olikin vain muutama hyllyllinen, niin laadukkaista tuotteista on helppo valita kotiin jotain kivaa :) Kyllä, ihana liike, jossa tulee varmasti shoppailtua uudelleenkin.

      Poista