sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Anno tulee uudelleen

Jokainen varmasti muistaa Anttila Oy:n ikävän konkurssin, mutta nyt tuhkasta nousee jotain hyvää. Suomalainen perheyritys, SGN Group on ostanut Anno Collection sisustusbrändin, Anttila Oy:n konkurssipesältä. 

Annon uusi mallisto julkistetaan Habitare-messuilla 13.9.2017. Samana päivänä aukeaa myös verkkokauppa osoitteeseen, www.annocollection.com

Oman verkkokaupan lisäksi Annoa tullaan myymään muuallakin. Missä? Jälleenmyyjät tullaan julkistamaan Habitaressa, jossa Annoa on myös mahdollista ostaa.

Konseptoinnissa ja suunnittelussa jatkavat brändiä jo usean vuoden kehittäneet pääsuunnittelija Pia Lehtovuori sekä kaupallinen johtaja Vivi Berg.


Habitaressa julkistettavassa mallistossa palataan Annon perustuksiin – skandinaavisiin traditionaalisiin elementteihin, aikaa ja elämää kestävään suunnitteluun ja yksinkertaisen kauneuteen. Joka lähemmin tarkasteltuna tarkoittaa luonnonmateriaaleja, intiimiyttä ja kodikkuutta. 
"Haluamme tarjota Annon kautta jokaiselle mahdollisuuden rakentaa ympärilleen omannäköiseltä tuntuvaa kotia hiljalleen ja pala palalta. Haluamme suunnitella tuotteita, jotka kulkevat elämässä vuodesta ja kodista toiseen". Näin kertoo Annon pääsuunnittelija Pia Lehtovuori. 

Miltä uusi mallisto sitten näyttää? 
Täältä pesee, olkaahyvä !




Jalpaikka villamatto on saanut uuden, tumman värin. Tämä tummanharmaa-musta varsio miellyttää silmääni paljon. Tarvitsisin olohuoneeseen uuden maton. Valitettavasti lapsiperheessä, ainakin meillä, vaalea matto saa osumaa tuon tuosta. Siksi olen miettinyt tummaa mattoa, vaalean sijasta. 

Annolaiset kertovat, että 160x230 cm villamattojen hintataso tulee olemaan 200-300 euroa. Tämä koko ei tosin meidän talouteen riitä, mutta se antaa suuntaa tulevasta.

Vaalean maton ystäviä ei kuitenkaan ole unohdettu. Susanna on suunnitellut Myrtilus nimiseen kokoelmaan valkoisen villanukkamaton. Tulossa on myös tikattuja samettityynyjä ja pellavaisia lakanoita. Kuulostaa hyvältä !



Kuvakollaasissa muunmuassa Myrtilus kokoelman pussilakana setti. Väritys muistuttaa mielestäni lähinnä luumua. Tämä onkin minulle ihan uusi väri sisustuksessa. 






 





Mitä piditte? Tuleeko olemaan suuri floppi vai kantaako uuden Anno collectionin siivet? 

Ainakin itse löysin monta sellaista juttua, joita olen pitkin eri myymälöitä ja verkkokauppoja etsinyt. Koska kompromisseihin en mielelläni taivu, on hankinnat jääneet tekemättä. Odotan innolla uutta verkkokauppaa, jossa tulen varmasti klikkaamaan tuotteen jos toisenkin ostoskoriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti