keskiviikko 30. elokuuta 2017

Valmis !





Sain Kannustalon arkkitehdiltä viimeiset muutokset, jotka lähinnä koskivat vain makuuhuoneen ikkunoita. Peräänkuulutan aina luonnonvalon määrää tilassa ja nyt sitä löytyy. Ikkunat ovat yhtä suuret, kuin olohuoneessa, poislukien tietysti vaatehuoneen korkea ja kapea ikkuna.

Olen nainen ja kyllä mietin aina myös puhdistamista, koska se jää taloudessamme minun harteille. Mietin pitkään haluaisinko taloomme Harmajan ikkunat eli kolmiosaiset vaaka ikkunat, mutta kokolasinen vaihtoehto voitti. Ikkunan suuri koko pääsee mielestäni paremmin oikeuksiinsa.

Julkisivukuvasta puuttuu vielä yksi ikkunarimoitus, vai miksi sitä oikeasti kutsutaankaan, ulko-oven oikealta puolelta. Mutta muuten, sekä julkisivu että pohjakuva on valmis ! 

Nyt vain jatketaan vuokratontin metsästystä ja ennenkaikkea turvallisen koulumatkan varrelta. Myös näkymät talon ikkunoista pitäisi olla miellyttävät ja naapurustossa olisi hyvä olla muitakin lapsiperheitä. Uskomatonta kyllä, nämä kriteerit ovat viime kuukausien aikana olleet liikaa. Haku on kuitenkin koko ajan päällä ja toivotaan, että sopiva tontti vielä löytyisi. Toivo elää...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti