torstai 10. elokuuta 2017

Muutoksia ja päätöksiä


Näissä kuvissa ja tunnelmissa on vierähtänyt viime viikot. Olemme kuitenkin miehen kanssa päässeet yhdessä asiassa yhteisymmärrykseen ja se ON paljon se. Talomme tulee olemaan Lato 148 ! Koko vaihtui alkuperäisestä, puolitoista kerroksisesta Ladosta, yksikerroksiseen. Olen hyvin, hyvin tyytyväinen tähän muutokseen, sillä en ole koskaan halunnut taloa, jossa on toinen kerros. On se sitten puolikas tai kokonainen. 



Kaikki ylläolevien kuvien oikeudet, kannustalo.fi

Julkisivu sopeutuu varmasti monelle alueelle, mutta on asia erikseen miten kaavamääräyksissä kerrotut julkisivun, ovien ja ikkunoiden, katon yms värit ja materiaalit - jopa lautaverhouksen suunta. Monen asian siis täytyy osua kohdalleen.

Suuri tupa ja selkeästi jaotellut huoneet sopivat modernin linjan sisustajalle. Näkymä toisesta tilasta toiseen on esteetön ellei sitä pilaa huonekaluilla


Tunnelmaa istutuksiin olen hakenut pitkin nettiä. Valitettavasti en muista mistä tämän terassikuvan nappasin, mutta sen selkeys miellyttää. Korkeuseroa istutuksiin ja vihreää ! Olen huomannut, että vihreää ja elollisia kasveja tarvitsen ympärilleni läpi koko vuoden, jotta pysyn virkeänä - okei, vitamiinit auttavat myös. 



Kasvien kuvat, metsapiha.fi

Ja ettei kaikki olisi niin helppoa, niin pihan materiaalia olemme miehen kera leikitellen myös miettineet. Kumpikin oli sitä mieltä, ettei ainakaan soraa pihamateriaaliksi. Kivetykset ja asfaltti olivat minun suosikit. Miehen mieleen oli myös asfaltti, mutta kaikki riippuu tietysti aikanaan kilpailutetuista hinnoista ja toteutus aikatauluista. 

Kilpailutuksesta puheen ollen... 
Olemme ottaneet yhteyttä Kannustaloon, tehdäksemme muutoksia pohjakuvaan eli räätälöineet sitä. Kuvissa on noin parin viikon odotusaika ja se olisi ohi huomenna. Pikkuisen polttelee huomenna katsoa sähköpostia - Uu, en kestä tätä ! 

Huomenna onkin ekaluokkalaisemme ensimmäinen kouluviikko ohi, joten sitä täytyy juhlistaa jotenkin viikonloppuna. Ja tosiaan, minulla ja miehelläni tuli viime tiistaina, viisitoista vuotta yhteistä taivalta täyteen eli oli vuosipäivämme. Viikonloppuna käymme varmaan syömässä - niin tuo mies jotain puhui. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti