lauantai 5. elokuuta 2017

Katuruoka festivaali

Paikkakunnalle pysähtyi kolmeksi päiväksi katuruoka festivaali. Osallistuin Facebookissa monen muun ohella 20 euron suuruiseen lahjakorttiin, jolla voi alueelta ostaa mitä haluaa. En todellakaan ajatellut voittomahdollisuuksiini, mutta parin päivän kuluttua sain yksityisviestin, jossa kerrottiin, että olen yksi voittajista. Mitä? Minä voitin? Jihuu ! 

Kiertelin aluetta siskoni kanssa varmaan kolmeen kertaan. Ensin ajattelin käyttää sen erikoiskahviin, mutta siitä ei olisi ollut iloa kovin pitkään - olemme todellisia kahvinkuluttajia. 

Sitten muistin Marseille saippua teltan - Sinne siis ! 


Ostokseni oli siis saippuaa, sen eri muodoissa. 

Viime kerralla, kun samainen festivaali paikkakunnalla pysähtyi, en ostanut Marseille kuutio oliivi saippuaa ja harmittelin sitä useasti vielä jälkeenpäinkin. Se oli tälläkertaa ensimmäinen, joka mukaan lähti. Sitten vähän nestemäistä laventeli saippuaa, jotta käsien pesusta jäisi ihana eteerinen kokemus. Ja vielä kolme pientä laventeli tuoksupussia ja koko setin kanssa hymyssä suin kotiin.

Tarkoitus oli mennä vielä seuraavana päivänä ihan vain oman perheen voimin alueelle syömään, mutta sateinen keli pilasi tunnelman ja sitten iskikin jo nälkä. Sain kerrankin valmista kotiruokaa, kun isi-mies ryhtyi tuumasta toimeen. Oi, että kun olikin hyvää ruokaa !

Katuruoka festivaali kiertää vielä monella paikkakunnalla. Löytyykö ruudun sieltä puolelta ketään, kuka olisi käynyt ko. festivaaleilla? Mitä pidit tapahtumasta vai piditkö mistään? Ei kommentteja:

Lähetä kommentti