keskiviikko 2. elokuuta 2017

Iittalan Vitriini







Pidän esineistä, joilla on yksinkertainen skandinaavinen muotoilu, mutta niissä pitää olla "se joku juttu". Niillä pitää olla mahdollisuuksien mukaan myös useampi käyttötarkoitus. Silloin niitä jaksaa ihailla ja erityisesti käyttää vuodesta toiseen. 

Se taisi olla joulukuun loppua, kun löysin itseni Iittalan verkkokaupasta ihailemasta isoa 108x108 mm Vitriiniä, kirkas/tammi. Tammi-Helmikuun vaihteessa sitten sain sellaisen mieheltäni muuten-vain-lahjana - luulen, että siinä oli ohi mennyttä synttärilahjaanikin. 

Siitä lähti Vitriinien keräys ! Tällähetkellä omistan edellämainitun lisäksi kokonaan kirkkaan ison Vitriinin, jonka hankin sisustusbloggaajien kirppikseltä. Tosin se oli käyttämätön eli uusihan se periaatteessa oli. Postilla on juuri nyt toimitettavana Prisman verkkokaupasta ostoskoriin klikkaamani, pieni 60x60 mm harmaa Vitriini.

Suunnitelmissa on vielä kuvan mukainen alusta, kooltaan 378x133 mm, tammea. Sen hankkiminen jää hiukan myöhemmäksi. Alusta on siitä kiva, että se "kerää" Vitriinit yhteen kauniiksi asetelmaksi. Alustoja löytyy pienempikin koko, 256x72 mm, mutta siihen mahtuu kolme pientä vitriiniä. 



Kaikki jutun kuvat ja copyright: Iittalan kuvapankki, Iittala

Ruskea, lohenpunainen, merensininen, vedenvihreä, vihreä ja hiekka kiinnostavat myös. Ei näistä voi saada tarpeekseen !

Suunnittelin pinkkiä Vitriiniä tyttärelle, mutta jostain netistä luin, että pieni on harvinaisuus, joten pitää varmaankin tyytyä isoon. Myös pojalla voi olla Vitriini, ehkäpä merensininen, harmaa, hiekka tai tamminen(?) - lopullinen väri ei ole vielä päätetty. Luulen, että hankin ne vasta sitten, jos/kun lapsilla on tulevaisuudessa ihan omat huoneet ja String Pocket hyllyt mihin laittaa kauniita esineitä.

Löytyykö lukijoista yhtään Vitriineistä innostunutta? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti