tiistai 15. elokuuta 2017

Ihan vain itselleni



Kuinka usein Sinä ostat itsellesi vaatteita? 

Minulla taitaa olla se samainen järjestys, mikä valitettavan monella muullakin äidillä - viimeisellä sijalla ollaan. Sitä tulee "huolehdittua muista" ja työnnettyä omia tarpeita pidemmälle ja pidemmälle. Onneksi olen ottanut itseäni viime viikkojen aikana "niskasta kiinni" ja ryhdistäytynyt asian suhteen. 

Tilasin ihanasta Hippu Kids & Lifestyle verkkokaupasta itselleni kaksi pientä, mutta tärkeää pakettia.


Kumpikin tuote on Yo Zenin mallistosta.

Ensimmäisestä paketista tuli esiin naisten Kuroi mekko, jonka materiaali ja istuvuus D-varusteiselle povelle oli positiivinen yllätys. Mekko laskeutui kauniisti ja teki naisellisesta siluetista silotetun. Vaikka mekossa on taskut, joita aluksi tuskin huomasinkaan, olivat todella huomaamattomat. 

Kokoja Hipun verkkokaupassa oli s, m ja l, joista itse ostin viimeksi mainituimman koon. Ajattelin sen olevan pieni, mutta otin silti riskin. Onhan se istuva yläosasta, mutta ei mitenkään liian pieni. Olen siis onnellinen, uuden mekon omistaja !



Sitten toinen paketti olikin pieni ja kovakantinen, mutta sitäkin ihanampi. 
Tyylikkään rasian sisällä oli Orgami joutsen kaulakoru, pähkinä. Ketjun pituus on 70 cm ja se yltää jälleen siihen rintavarustuksen kohdille. Itse pidän pitkistä ketjuista, joten tulen varmasti jossain vaiheessa hankkimaan huomattavasti pidemmän ketjun. 

Ostokseni tuli tarpeeseen, sillä kävimme viikonloppuna miehen kanssa ulkona syömässä ja söimmekin hyvin ! Oli heti siistit vaatteet valmiina odottamassa, joten kerrankin vaate valinta oli helppo. 

Kävin viikonloppuna myös Nosh kotikutsuilla ja ostin sieltä muutaman vaatteen lisää. Kerran kun vauhtiin päästiin ja vaatetta tuntuu löytyvän, niin miksi en ostaisi. 

Noshin valinnoistani tulen varmaan kirjoittelemaan, kun ensin Hämeenlinnasta saapuvat. Mieleen pulpahtaa omat Hämptonissa asutut vuodet - täytyykin joskus, ensi kesänä lähteä fiilistelemään "vanhoja huudeja". 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti