lauantai 22. heinäkuuta 2017

Ypperlig collection by Ikea and HAY







Tätä yhteistyötä on odotettu ! ...ja varmasti se viedään kaupoista alta aikayksikön. Lokakuussa siis täytyy olla hereillä oikeaan aikaan ja Ikean ulko-ovenkahvassa kiinni - makuupussissa nukutun yön jäljiltä. No ei, vitsi vitsi, mutta ainakin olla hyvässä ajoin ulkopuolella odottelemassa. 

Tuolit näyttivät hyviltä, mutta ovatko hiukan epämukavat istua, kovat? 
Valaisimet ovat myös mielenkiinnon kohteena. Niitähän löytyy niin pöytä- kuin jalkavalaisin versioina. 

Luulen, että lokakuisesta Ikean reissusta tulee pitkänkaavan mukaista shoppailua systerin kanssa. Jee !



Nämä kynttilänjalat muuttavat välittömästi meille. Kauniit ! Kumpikin väri sopii hienosti. Muotokieli, taattua skandinaavista linjaa. Luulen materiaalin olevan metallia, sen näkee sitten lokakuussa, kun pääse koskemaan tuotetta ihan livenä.



Myös nämä rasiat näyttivät näppäriltä. Voin jo kuvitella säilyttäväni niissä esimerkiksi hiuspompuloita, pumpulia, miksi ei myös kyniä, koruja... Mahdollisuudet ovat rajattomat !


Oi miten tätä uudistusta on odotettu jo vuosia ! Ikean sininen kassi, keltaisilla kahjoilla on niin ruotsalaista, kun olla ja voi. Niitä on kertynyt kaappeihin ja inhoan niiden väritystä. Hyvän kokoisiahan ne ovat, mutta siihen se hyvyys sitten jääkin. Onneksi nyt Ikean ja HAYn yhteistyön tuloksena tulee uusia värejä. Kiitos ! 

Voisin kuvitella pakkaavani ostokseni alarivin keskimmäiseen sekä viimeiseen kassiin. Ja jos ne ovat loppuneet, niin ehkä vielä ylärivin ensimmäinenkin menisi. 

Mitä Ikean ja HAYn Ypperlig mallisto Sinussa herätti? Suosikki? Inhokki? Aiotko shoppailla Ikeassa lokakuussa vai "lyötkö lapasella" koko mallistoa?

Kommenttiboksi on auki !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti