tiistai 25. heinäkuuta 2017

Suomalaista designia



Oletteko koskaan kuulleet ko. yrityksestä? 
Heidän skandinaavisia tuotteita olette varmasti sisustuslehdissä nähneet. Yritys on 100% suomalainen, vuonna 1995 perustettu yritys, joka valmistaa "minimalistisia kalusteita ja piensisustustuotteita, jotka helpottavat arkea". Kaikki metalli- ja puu tuotteet valmistetaan Suomessa.

Kuka on kaiken takana? 
Brändin muotokieli syntyy muotoilija Helena Mattilan ajatuksista levollisesta ja toimivasta arjesta, joka on samalla Everyday Designin kantava voima.

Millaisista tuotteista sitten on kyse? 
Kokosin juttuun itselleni mieluisimmat tuotteet, jotka tulevat tässä.

Box, valkoinen







Oulu teline, musta



Helsinki paperikassiteline, musta / Valkoinen teline ja juuttikassi





Musta Vaasa kassi, nahkaa
Tampere tarjoiluvaunu, valkoinen

Tarjoiluvaunu oli se minkä löysin netistä ensimmäisenä ja joka vei Heidän sivuilleen. Aikani katseltuani, alkoi löytymään jo entuudestaan tuttuja tuotteita. Esimerkiksi Helsinki paperikassiteline sekä Oulu teline. Niin ihania ! Lisäksi Box telineen voisin hyvin kuvitella työhuoneeseemme - jos sellainen erikseen olisi. 

Lumipallot

Kaikki jutun kuvat: everydaydesign.fi

Nämä Lumipallot ovat muuten aika veikeitä. Tuoteinfon mukaan niissä on oikean, narskuvan lumen tuntu ja ääni(!) Soveltuvat esimerkiksi stressileluksi. 

Ne myydään yksittäin, joten voisin kuvitella hankkivani sellaisen miehelleni, joka autocadillä piirtotöitä tehdessään, voisi napata lumipallon käteensä ja miettiä rakenteiden kantavuuksia yms. Kun on kädessään joku, jota pyöritellä, niin ajatus luistaa !







2 kommenttia:

  1. On kyllä ihania tuotteita, osa tosiaan jo tuttuja ja ihania uutuuksia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista. Ihan totta, että on kiva löytää tuttujen merkkien joukosta uutuuksia, jotka pitävät mielenkiintoa brändiin yllä. Lämmintä kesäillan jatkoa Sinulle !

    VastaaPoista