torstai 6. heinäkuuta 2017

Mikkelin asuntomessut 2017

Tänä vuonna asuntomessut ovat Mikkelissä. Ajattelin, etten sinne lähde, koska viime vuosien aikana olen käynyt jo Seinäjoella, Kalajoella (loma-asuntomessut) ja Hyvinkäällä. Siksipä kävelin eilen (ilmestymispäivänä) suoraan ruokaostoksien kärryyn keräämisen jälkeen lehtihyllylle. Uusinta Dekoa ei näkynyt missään, joten kysymys kauppasedälle ja Hän avasi, vielä paketissa olevat Dekot edessäni. Sain todellakin "painotuoreen" asuntomessulehden käteeni. Äkkiä kotiin, ostokset jääkaappiin, moccamaster päälle. Messulehti auki ja tuoreen kahvin kera nauttimaan. Aah, mitä autuutta ! 





Kohteita on kaikkiaan 31 ja asuntomessujen teemaksi on valittu, asuminen ja hyvinvointi.

Suosikikseni nousi Minun VALO, kohde nro. 24 (Näytteilleasettaja MinunLOFT Oy / Sisustussuunnittelu Anita Koponen Design Oy / Sisustaja Deko). Kohteessa on ruhtinaalliset 201 m², 5 h + k + s + spa. 

Sisustus on pitkälti omaa makuani mukaileva. Tummaa, mutta kontrastina myös vaaleaa sekä ripaus väriä, mutta ei voimakkaita. Myös Balmuirin tekstiilit ovat suosikkejani. Lehdestä lukemalla lyhyen esittelytekstin ja muutaman kuvan avulla ei tosin saa samaa fiilistä ja lähtemätöntä vaikutusta, kuin paikan päällä käydessä. Heti yksi asia, mistä näin lehtijutun perusteella en pitänyt on, kaksikerroksisuus. Itse henkilökohtaisesti en pidä edes puolitoista kerroksisista taloista. Koen ne jotenkin arjen sujuvuuden kannalta hankaliksi. Kahta imuria en alkaisi ostamaan kerroksien vuoksi ja yhtä imuria en todellakaan kantaisi portaita ylös ja alas joka päivä. Mökeillämme olen saanut keskuspölynimurista tarpeekseni. Miten kummassa, näin naisihmiselle tulikin siisteys kuvio ensimmäisenä mieleen. 

Kohteessa on myös spa, joten on hyvin harmi ettei siitä ole napattu yhtään sen laajempaa kuvaa lehteen. Toki ymmärrän, että jotain täytyy jättää vain messukävijöiden nähtäväksi.

Kertokaa ihmeessä jos Mikkelin asuntomessuilla aiotte käydä, niin millaisia kohteita Teillä nousi suosikeiksi tai vaikkapa vinkkejä hyvistä shoppailu mestoista ! 

HOX ! Messut ovat avoinna yleisölle 14.7 - 13.8.2017.





2 kommenttia:

  1. Parissa blogissa olen jo nähnyt asuntomessuista postauksia ja olisi kyllä itsekin kiva päästä siellä tänä vuonna käymään :) Ihania koteja <3 Aurinkoista viikonloppua :)

    VastaaPoista
  2. Onneksi me bloggaajat liikumme vähän kaikkialla, joskus se voi yllättää missä kaikkialla *vink vink Kauniita koteja todellakin. Ne ovatkin tänävuonna enemmän minun makuuni. Täällä viikonloppu on alkanut erittäin vauhdikkaasti, lasten johdosta :) Samoin Sinulle :)

    VastaaPoista