tiistai 4. heinäkuuta 2017

Kotiäiti bloggaa


Onnekseni pääsin iloisien bloggarien joukkoon, Suomen blogilistalle, nimittäin blogit.fi sivustolle, jonne päivittyy automaattisesti bloggaajan viimeisimmät päivitykset. Sivustolla on jo 6 362 blogia !

Yllä mainitseman sivuston kautta, voi siis lukea aikaisempia juttuja sekä sen viimeisimmän päivityksen, heti ensimmäisenä listalla. Ilahtuisin paljon, jos Teistä lukijoista muutama rekisteröityisi blogit.fi sivuston käyttäjäksi ja lisäisi blogini seurattavien blogien listalleen. Samaiselta sivustolta voi seurata monien blogien viimeisimpiä päivityksiä, yhdellä silmäyksellä. Helppoa siis lukijalle itselleen ! 

Toki myös tänne Bloggerin puolelle lukijoita olisi kiva saada, jotta tietäisin etten ihan itsekseni täällä kirjoittele. Kävijätiedoista tiedän, että Teitä lukijoita on kuitenkin ihan kiva, suhteellisen suuri joukko. 



Olen saanut huomata, aika yllättävissäkin tilanteissa, että henkilö lukee blogiani ja tietää jo vuosien takaa, millaisissa kodeissa olemme esimerkiksi asuneet. Sellaiseen tarvitaan jo useiden vuosien blogiseurantaa. Enkä itseasiassa edes tiennyt, että tässä tapauksessa oleva henkilö on tietoinen blogistani tai sitä että bloggaan. Onneksi elämä välillä yllättää !

Kiitos kuitenkin Teille kaikille tasapuolisesti siitä, että käytte lukemassa juttujani - olette sitten lukijoina tai ns. "haamulukijoina". Ja tietysti kiitos myös blogit.fi sivuston ylläpitäjille.


Blogit.fi sivustolle, Kotiäiti sisustaa päivityksiin pääset suoraan tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti