keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Asuntomessut 2017, Mikkeli / Vol. II

...joka lähtee käyntiin än - yy - tee.... NYT ! 

Heti ensimmäisenä oma henkilökohtainen suosikkini, jota menin innolla paikan päälle katsomaan. Deko-lehden messukuvassa ulkonäkö mielestäni hämäsi ja olin vähällä skipata kohteen sen perusteella. Ajattelin kuitenkin antaa kohteelle mahdollisuuden, olinhan sen valinnut yhdeksi käyntikohteekseni. Ja täytyy sanoa, että onneksi astuin kynnyksen yli.

nro 24 / MinunVALO 









BÄNG !! Siinä se on - täydellinen musta keittiö. Sanoinko todellakin noin(?) Matta(?) Musta(?) Minä, joka ihannoi valkoisia pintoja ja valoa. Matta pinta, laatikoiden ja kaapinovien selkeä skandinaavinen muoto sekä reilusti laskutilaa esimerkiksi leipomiseen tai noutopöydän esille laittamiseen - joskus myös äidillä on lupa ottaa rennosti. Keittiökalusteet, Noblessa-kettiö / Keittiömaa.

Tapasin myös Minun Loft edustajan ja olikin muuten mukava sekä erittäin asiantunteva nainen. Kiitos vain kysymyksiin vastaamisesta ja muusta tarkentavasta infosta.

Tämän keittiön jälkeen tiedän tasantarkkaan millainen keittiö minulle meille omaan kotiin tulee. Ihan huippua !


Myöskään heti saarakkeen välittömässä läheisyydessä oleva ruokapöytä ei jättänyt kylmäksi. Teräsrunkoinen pöytä, jonka kansi on koivua, MinunDESIGN. Ruokapöydän tuolit ovat kultamitalilla vuonna 1955 palkitut, Kurt Hvitsjön suunnittelemat, Tuoli 50. Aito Iskun klassikko, jollaiset myös meille uuteen kotiin hyvin todennäköisesti tulee.




Sitten Loftin alakertaan. Siellä sijaitsee master bedroom, joka suorastaan kylpi valossa ja pehmeissä tekstiileissä. Sänkyä vastapäätä on suuri ikkuna ja sen edessä taso, joka on myös samaa sarjaa, kuin yläkerran ruokapöytä eli MinunDESIGN. 

Sängynpäädyn seinä oli tälle bloggarille hyvin mieleinen. Sen sävy ja betoninen struktuuri on juuri sitä, mikä miellyttää. 



Spa osasto oli kaunis kokonaisuus, jossa totisesti voisi rentoutua pitkän päivän jälkeen.
HOX ! Huomatkaa valaistus.


Myös alakerran oleskelutilan sohva ja sivupöytä oli samaa sarjaa, kuin jo edellämainitut ruokapöytä ja master bedroomin taso. 


Ulkoterassilla oli henkeäsalpaava näkymä Saimaalle, jonka yllä leijuivat uhkaavat sadepilvet. Ihastuin simppelin ulkomuodon omaaviin kaiteisiin, jotka olivat tietysti loft hengen mukaiset ja mustat. 



Puun ja mustan kaveriksi täytyy tietysti olla myös vähän vihreää ja sitä löytyi terassilta. Ulkovalaistus jatkoi samaa loft-henkistä tyyliä.


Näin on Mikkelin asuntomessukierroksemme käyty ja niinkuin kuvasta näkyy, väkeä ei ollut ihan poskettomasti, vaikka sitä juuri jännitin. Sopivasti myös pilvet alkoivat repeillä, joten mökkimatkan Mäntyharjulle saimme ajella aurinkoisessa säässä. 

Reissu siis jatkuu vielä yhden osan verran. 
Stay tuned !

2 kommenttia:

  1. Ai että! Näyttää niin mahtikselta, varsinkin tuo ruokailutilakompleksi ja makuuhuone. Messuilemaan vasta menossa, mutta onpa ihana hiukan kurkkia täällä mihin kohteisiin kannattaa tutustua itsekin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista, niitä on aina mukava saada ja lukea. Messuilla oli paljon nähtävää ja koettavaa. Kannattaa käydä Mikkelissä !

    VastaaPoista