torstai 27. heinäkuuta 2017

"Äitiii ! Alkaako koulu tänään?"

Meillä odotetaan koulua todella innokkaasti. Aiheesta on puhuttu hyvin usein. Jos ei ihan joka päivä, niin ainakin joka viikko. Ilman tiettyjä koululaisten juttuja ei tietysti voi koulua aloittaa. Repuksi hankittiin suunnitelman mukaisesti Fjällräven Kånken, mutta väri vaihtui alkuperäisestä punaisesta, koska sitä ei löytynyt ostosreissullamme mistään. Väriksi valikoitui Peach pink, tilavuus 16 litraa. 



Ensimmäiset kynät ja pyyhekumit hankittiin ennen reppua, joten ne on käytetty aikoja sitten loppuun. Uusia oli siis hankittava. 



Onneksi paikallisesta S-Marketista löytyi kiva Lemmikkien salainen elämä -leffan hahmoilla kuvitettu setti. Annaa ja Elsaa, muiden kaverusten kera ei tietysti saa unohtaa.  


 


Itse omistaja näytti hyväksyvän kokonaisuuden. Jee, tulikoe läpäisty ! Tänään on kaksitoista päivää ensimmäiseen koulupäivään ja voi, että niitä on laskettu. Äitiäkin jännittää ja en todellakaan lupaa, ettei silmäkulma kastu, tyttären mennessä muiden mukana sisälle kouluun, ensimmäisenä koulupäivänä.

Löytyykö Teiltä tulevia ekaluokkalaisia ja onko kaikki tarpeellinen jo hankittu? 


2 kommenttia:

  1. Meillä on kanssa pieni, tuleva ekaluokkalainen. Reppu on hommattu, mutta muuta ei kuulemma tarvitse. Ei suostunut ostamaan uutta penaalia kun vanhallakin pärjää hyvin, vaikka äiti olisi halunnut hieman fiilistellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Elli ja kiitos kommentista ! Teillähän on fiksu nuori neiti :) Luulen, että kun koulu alkaa ja lapset näkee mitä toisilla on esim penaalina tms, niin samaa tullaan hankkimaan. Niin se oli eskarissakin...ainakin meidän neidin kohdalla :) Itse tulen varmasti fiilistelemään koulukirjojen päällystämisestä, se on jotenkin niin terapeuttista puuhaa. Iloa ja onnenhetkiä koulun aloitukseen...myös äidille :)

      Poista