keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

String = Scandinavian design


Taistelin pitkään sitä vastaan. Aluksi ei kyllä sitten yhtään sopinut omaan sisustusmakuun. Materiaalikin oli täysin väärä. Ajattelin, että "kamalia hökötyksiä !". Mutta kai se täytyy yleisesti jo myöntää, että nykyään pidän ja paljon Stringeistä - ja nyt puhutaan edelleen eri osista koostuvista kokonaisuuksista, jokaisen omaan tarpeeseen / tilaan. Ei vaateteollisuuden kankaiden pienen pienistä hukkapaloista, joita myöskin stringeiksi kutsutaan.

Nykyisessä olohuoneessamme on Ikean Malm lipastoja, kolmen laatikon versioita, yhteensä kolme kappaletta. Niiden vaarallisuuden olemme huomanneet. Siksipä ne ovatkin lähes tyhjät, mutta edelleen toki painavat - kiitos kuuluu myös kirppis pöytien myynneille kuluvan vuoden aikana. 

Joku uusi, ehdottomasti turvallisempi systeemi piti löytää. Tulee uudesta kodista sitten joskus jotain tai ei, niin Malm lipastot lähtee ! Jos ei myyntiin, niin sitten suoraan roskiin.

Nämä ajatukset päässäni eksyin, kuin varkain ruotsin string sivustolle. Klikkailin aikani suunnitteluohjelmalla ja tällaisia kokonaisuuksia sain aikaiseksi...




Näihin kokonaisuuksiin ei 50" taulutelevisiomme mahdu, joten se saa lähteä ! No ei kai, (mies olisi jo vetänyt ruoat ja juomat väärään kurkkuun, ja syyttänyt akkaa täysin tärähtäneeksi) suunnitelmaa täytyy sitten muuttaa lopullisen asunnon mukaan.

Kuvat: Build your own string suunnitteluohjelma, string.se







Kuva: pinterest, cirkus-joanna.blogspot.fi

Olen haaveillut omasta, rauhallisesta blogin kirjoituspaikasta, joka olisi poissa lasten leikeistä tai miehen katsoessa lätkämatsia, asiaan kuuluvien maalinteko karjahdusten keskeltä - tiedätte varmasti niin mistä puhun. Sellainen ihan oma paikka, itsekkäästi VAIN minulle. 

Tämä kokonaisuus tulisi uuden kämpän yhdistettyyn työ-/vierashuoneeseen.  
Sinne olenkin suunnitellut aika näppäriä tilaratkaisuita, mutta ne ovat vasta suunnittelu asteella, niin kuin nämä muutkin tietysti. Joten myöhemmin lisää, kun pääsen sinne saakka...

Kuva: pinterest / Sapristipopette

Näytin ensin suunnitelmat miehelle ja olin jo valmiina ottamaan täyslaidallisen ei, ei, ei, eitä vastaan, mutta mies sanoikin, "Noihan on käteviä ja hyvännäköisiä ! Voisiko niitä tulla lastenhuoneisiin?". 

Meinasin sydärin saada ! En olisi koskaan voinut kuvitella, että perinteisistä perinteisin suomalainen mies, mun mies, sanoo noin. Tottahan toki, kun oikein kysytään, niin kyllä niitä voisi tulla myös lastenhuoneisiin. Löysin kivan kokonaisuuden ja se sattui olemaan lastenhuoneesta, joten miksi ihmeessä suunnitteluohjelmalla sitä uusiksi tekemään. Tosin, tämäkin kokonaisuus elää tilan ja tarpeen mukaan, joten voi vielä muuttua ennen toteutumistaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti