sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Sitruunatahna ja kerrosjälkkäri


Blogin puolella on ollut viime päivinä hiljaista, mutta ruudun takana sen sijaan ei. Sukua kävi kyläilemässä muutaman päivän ja omat lapset ovat pitäneet äidin hyvin kiireisenä, näin loma-aikana. Kävimme miehenpuolikkaan kanssa eilen syömässä, jonka jälkeen muutamalla huurteisella terassilla, jossa sai suosiolla värjötellä viltin alla.

Noh, asiaan !
Tein aikaisemmin kuvanmukaiset mansikka-sitrusmousse jälkiruoat. Ohjeen nappasin Suklaapossun blogista, jonka löydät täältä. 






Ohjeeseen kuuluu sitruunatahnan valmistus, itse. Ensin ajattelin, etten ala sellaista tekemään, vaan menen "siitä mistä aita on matalin", koska kiireellä saa aina leipoa - mutta kerran kun tekemään ryhdytään, niin tein sitruunatahnan itse. Ja onneksi tein ! Se on helppotekoinen ja hyvää. Sitruunatahnan ohje on myös Suklaapossun blogissa, jonka löydät suoraan tästä.

Entä sitten jälkkärin suosio? 
Tytär sanoi, että pahaa ja söi pelkät mansikat. Poikamme veteli koko lasin tyhjäksi ja kysyi lisää. Mies oli hyvin, hyvin hiljainen - kupin tyhjennyttyä, sai sanotuksi "hyvää !". 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti