torstai 15. kesäkuuta 2017

Pikatuunaus kuparilla




Olen katsellut eteistämme ja miettinyt pieneen, läpikulku tilaan erilaisia ratkaisuja, mutta kun kyseessä on kuitenkin vuokra-asunto, niin mahdollisuudet ovat suorastaan olemattomat. Joten siivouksella, ahaa-ideoilla ja ajattomalla designilla mennään. 

Olen ostanut joskus aikoinaan metalliset korit, jotka riitelivät HAY Hang vaateripustimien (tai kansankielellä sanottuna, henkarien) kanssa. Hangit ovat kupariset, joten myös korien pitää olla kupariset. Muistin, että minulla on "askartelukaapissani" melkein täysi pullo PROF spraymaalia, juuri oikeassa värissä. Lainasin vanhempieni pihaa ja sain kuin sainkin tuunauksen tehtyä - eipä siinä juuri mitään tekemistä ollutkaan. Spraymaali loppui tietysti juuri ennen loppuhuipennusta, joten toisen korin nimilapun laattaa varten pitää käydä ostamassa toinen pullo. Noh, sitä ei paljon tarvita, joten siitä jää sitten taas uusiin tuunauksiin.




Eteisessä valoteho ei riitä kunnon kuvaamiseen, eikä varsinkaan nyt enää illalla, mutta kuvat oli heti pakko ottaa. Eteinen on muuten sähkkösuunnitelmallisesti huippu juttu. Koko eteisessä EI OLE yhtäkään pistokerasiaa(!) Katossa on kaksi puoliympyrän mallista plafondia. Mistä kummasta kumpuaa inhoni plafondeja vastaan...hmm. Niin ja ei tietystikään yhtään ikkunaa, josta edes luonnonvaloa saisi tilaan.

Ja takaisin asiaan...
Vaikka eteisen kaapistojen vetimet sekä tanko ovat harjattua metallia, niin en silti aikonut jättää kuparista tuunaustani väliin. Ajatukseni menevät pidemmälle eli hamaan tulevaisuuteen, jossa emme asu enää nykyisessä asunnossa. Oih, niitä aikoja odotellessa.

Kengille olen jo pitkään ajatellut hankkivani Tapio Anttilan suunnitteleman Mixrack kenkätelineen, L-kokoisena. Se on juuri sitä alussa mainitsemaani ajatonta designia, josta pidän ja koen, että sellaista hankkiessani euroni eivät mene hukkaan. Mutta yksi paha ongelma asiassa kyllä on - musta vai valkoinen ? Eiii ! Aina tämä sama ongelma pulpahtaa esiin.


Mixrack kenkätelineiden kuvat, stockmann.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti