torstai 4. toukokuuta 2017

Vanha maan tasalle, uutta tulossa !

LOPULTAKIN !! 

Paikkakuntamme saa viimein kauppakeskuksen - Itseasiassa kaksi. Toinen niistä tulee kuvissa näkyvän ns. Merta-Marketin kiinteistön paikalle. Vanhalle jätettiin hyvästit urbaanin taidetapahtuman myötä ja se keräsikin hyvin väkeä. Jokainen sai jättää oman "puumerkkinsä". Itse en tapahtuma-aikaan päässyt paikalle, mutta sainpas lukea tekstejä myöhemminkin. Oma mielipiteeni on, että vanhan kiinteistön olisi ollut aika lähteä jo aikaa sitten. Kehitys on se joka vie eteenpäin ja sitä tarvitaan.









Monen paikallisen muistiin on jäänyt kuvan välikkö, jossa on vietetty nuoruuden iltoja, tavattu "Se Oikea" ja solmittu ikuisia ystävyyssuhteita. 

Millainen uudesta kauppakeskuksesta sitten tulee? 

Kuva sekä lainattu teksti: Rakennuslehti.fi
Rakentajana toimii Lehto Group Oyj. Rakentaminen alkaa keväällä 2017 eli ihan näillä näppäimillä ja valmista luvataan noin vuoden kuluttua. Kauppakeskuksesta tulee kaksikerroksinen, jonne sijoitetaan myös kulttuuri- ja kirjastotilat. 

"Ensimmäinen kerros on varattu kaupallisille toimijoille, joista niin sanottuina ankkuritoimijoina ovat mukana Kokkolan Halpa-Halli, Tokmanni sekä Team Sportia. Lisäksi liikekeskukseen tulee pienliiketiloja lisäämään palvelutarjontaa. Toisen kerroksen kulttuurikeskukseen rakentuvat puolestaan elokuva- ja kulttuuritilat oheispalveluineen sekä kaupunginkirjasto".
Jee...siisti, uusi kirjasto. Elokuvateatteri tulee varmasti olemaan tyttäremme mieleen. Hänestä on kasvanut elokuvissa käymisen suhteen "suurkuluttaja". Sisustajana tietysti toivon useita, pieniä erikoisliikkeitä (skandinaaviseen tyyliin sopivia), jolloin verkkokauppoihin tekevät tilaukseni varmasti vähentyisivät ja posti ei juhlisi maksamillani postimaksuilla. 
Entä se toinen kauppakeskus?
Se tulee Hiekkasärkille, ABC:n risteyksen tuntumaan - mutta siitä infoa sitten kun sitä on enemmän saatavilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti