sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Tytön ja pojan yhteinen huone

Kirjoittelin jokunen aika sitten suunnitelmasta laittaa lapset samaan huoneeseen. Noh, se suunnitelma toteutui, mutta huoneen sisustus on edelleen vaiheessa. Ajattelin kuitenkin napata muutaman kuvan huoneen nykytilanteesta.

Verhot on vaihtamatta ja lepotuolin päällinen Ikeasta ostamatta, mutta näillä mennään vielä tässä vaiheessa. Kattovalaisin ei myöskään ole se lopullinen valinta.

Maton sentään sain tilattua...Himla puuvillamatto, mustana, Scandinavian Design Centeristä ja kokona 140 x 200 cm. Matto on tarpeeksi suuri tilaan ja sen päältä onnistuukin junarata sekä Barbie leikit hyvin. Ajattelin joskus hamassa tulevaisuudessa siirtää maton poikamme huoneeseen, jos omat huoneet lapset joskus saavat.







Ikean Kallax sai lisää mattavalkoisia, ulosvedettäviä laatikoita ja kaksi ovea toiseen päätyyn. Heti koko lastenhuoneen ilme rauhoittui ja saimme lisää toivottua säilytystilaa. Pitäisi vielä hankkia laatikoiden sisälle kannellisia, läpinäkyviä muovilaatikoita.


Tyttären kallisarvoinen aarre, jonka joulupukki toi, on nostettu Kallaxin päälle. Ajatuksena on pitää nukkekoti edes hiukan suojassa pikkuveljen pikkuauto leikeiltä, joissa joskus meno on villiä ja melutaso huipussaan.


Lasten sängyt laitoin kulmaan ja niiden väliin mahtui vielä hyvin Kartellin Componibili, yhteisen yöpöydän virkaa toimittamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti