sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Tunteita ja tunnelmia



Kahden keskeistä aikaa, herkuttelua, siivousta, lämpimiä kelejä ja yhdessä oloa - niistä on onnellinen viikonloppu tehty !

Kävimme viime perjantaina miehen kanssa kahden ns. baarikierroksella, kun sääennuste lupasi viikon lämpimintä päivää (ei pitänyt paikkansa, hyrrr). Erityisesti halusimme kokea uuden Hotelli-Ravintola Lokkilinnan terassin. Paikka yllätti positiivisesti ja sinne täytyy vielä lähempänä kesää mennä uudelleen. 

Lauantaina ja tänään olikin sitten arkisia askareita. 
Mies innostui tekemään mustikka- ja omenapiirakkaa, jonka ohje on kulkenut Hänen mukanaan jo peruskoulun kotitalous tunneilta saakka. Edellisestä leipomiskerrasta on vierähtänyt jo muutama vuosi, joten tätä ihmettä ei ihan joka päivä näe. Hyviä leipomukset kuitenkin olivat ! Tatsi on siis edelleen tallella 😄

Pyykkiä tulee tietysti pestyä viikonloppuna enemmän, kuin viikolla. Tänään oli niin kaunis ja aurinkoinen päivä (vaikka täällä rannikolla tulee aina kylmästi). Kävin vielä parvekkeella ihastelemassa Marskin viinimarjapuuta. Onneksi se selvisi talvesta ja lehtiä tulee aina vain lisää. En siis ole saanut sitä hengiltä - vielä. Tuntuu, että kaikki vihreät, elolliset ihanuudet saan tapettua jossain vaiheessa. Marski taitaakin olla sitkeä kaveri.

Minun ahertaessa arkisia askareita, lapset ja yksi isompikin lapsi, pelasi ps4:n Lego City Undercover peliä. Siinä sitten vierähtikin hetki, jos toinenkin. Tuli joskus aikoinaan itsekin hakattua pelattua ps:n pelejä, mutta ne olivat grafiikaltaan surkeaa tasoa, nykyiseen verrattuna. Olin silti aika haka peleissä, vaikka itse sanonkin. Voi siis olla, että äitikin jossain vaiheessa hiukan vain "kokeilee".

Mutta mutta... tekisi mieli alkaa hiukan raapustelemaan paperille parvekkeen istutuksia, kolmio purjetta ja värejä ja... mutta ehkä minä vielä toistaiseksi pyörittelen niitä vain mielessäni.

Rauhallista iltaa kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti