perjantai 26. toukokuuta 2017

Hempeää Marimekkoa

























Samalla reissulla, kun kävin ostamassa tyttärelle Muija kukkaron, tuli katseltua Marikkan muutakin tarjontaa. 

Yllätyin siitä, miten hyvin Oiva/Puolikas tonkka kaatimen baby-vaaleanpunainen sekä hempeä turkoosi sopii yhteen mustavalkoisen kanssa. Kaadin on ollut hankintalistalla jo jonkin aikaa ja vaikka värejä nyt onkin saatavana neljää erilaista ja kauniita ovat, niin kotiin niitä en uskaltaisi hankkia. 

Jokaisella on ajanjaksoja, jolloin koti muuttuu tuon tuosta, joten myös minulla on ollut kausi, jolloin sisustusmaku etsi vielä itseään. Kokeilin muun muassa vaaleanpunaista - uskokaa tai älkää. Olen tainnut hävittää/myydä kaiken muun vaaleanpunaisen siltä ajalta, paitsi Iittalan KoKo sarjan xs kupit. Tosin, vielä nykyäänkin nekin ovat piilossa katseilta, mutta ovat sentään edelleen olemassa. 

Rakkaus Marimekkoon on edelleen voimissaan, joten taidan jättää hankintalistalle kokovalkoisen tai ehkäpä mustavalkoisen version Tonkka kaatimesta. Niin ajaton ja selkeälinjainen kaunistus !

Varvunraita leikkuulauta näytti myös todella kivalta. Voisin hyvin kuvitella sen äärellä tekeväni lapsille iltapalaleivät. Hmm...herkullinen ajatus. 

Ainakin silmälasikoteloita, kukkaroita sekä mini-kukkaroita näytti Marikkassa olevan vielä hyvä valikoima, joten niitä pitäisi hankkia lisää. Eikö se ole niin, ettei kukkaroita voi koskaan olla liikaa? Eihän.


Edit ! 
Kuvat otettu ja julkaistu blogissa, Marikka Lifestylen luvalla.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti